BelOnaise: het eerste en echt Belgische spaghettigerecht

Het hoofdingrediënt voor de allerbeste spaghetti? Tomaten natuurlijk! En de beste tomaten, die zijn heerlijk van hier. Want vergis je niet: onze Belgische BelOrta tomaten moeten zeker niet onderdoen voor de ‘pomodori’ uit het zuiden. Met hun dieprode kleur en heerlijke smaak zijn ze ‘perfetto’. En net daarom verdienen onze tomaten hun eigen spaghettigerecht: de spaghetti BelOnaise. Vers bereid met enkel Belgische BelOrta tomaten.

Een hongerke?

BELORTA_ZACHTFRUIT.jpg

Maak kans op een smoothie maker

Koop lokaal geteelde bessen van BelOrta bij Spar en speel mee voor een smoothie maker.

Win Plopsa-tickets met BelOrta bessen!

Zin in een verbazend plezante uitstap met het hele gezin? Koop BelOrta bessen en maak kans op een duoticket voor Plopsaland De Panne.

Afbeelding big splash aardbei

Maak je zomer extra chill met onze coole BelOrta aardbeiengadgets

Ook crazy van onze aardbeien? En wil jij net zo'n coole strandhanddoek, zwemtas of strandbal zoals Marie Smeets of Elias Verwilt? Doe dan snel mee aan de wedstrijd!

Heerlijk van hier

Groenten en fruit van BelOrta, die zijn heerlijk van hier. Elke dag telen bijna 1.000 lokale telers - van de Voerstreek, over Antwerpen tot Zeeland - de lekkerste groenten en het sappigste fruit. Daarna belanden ze van het veld rechtstreeks op je bord. Kraakvers, vol smaak en verbazend plezant voor iedereen aan tafel.

BelOnaise: het eerste en echt Belgische spaghettigerecht

Het hoofdingrediënt voor de allerbeste spaghetti? Tomaten natuurlijk! En de beste tomaten, die zijn heerlijk van hier. Want vergis je niet: onze Belgische BelOrta tomaten moeten zeker niet onderdoen voor de ‘pomodori’ uit het zuiden.

Studenten leren witloof eten.  

Jongere generaties zetten steeds minder witloof op tafel. Maar daar brengen chef Bart Tastenoy én zijn moeder Rita verandering in.

Win de BelOrta Greenhouse op je laatste schooldag

Het schooljaar afsluiten met de BelOrta Greenhouse op je speelplaats, dat was de inzet van deze wedstrijd. Slechts één school kon 's werelds allereerste hybride serre/foodtruck-combo winnen om er een onvergetelijke laatste schooldag van te maken.

BelOrta Greenhouse, ’s werelds eerste hybride serre/foodtruck. Binnenkort in jouw buurt?

Met de BelOrta Greenhouse maken we ’t plezant doorheen het hele land. Elke week strijkt onze serre-foodtruck combo neer op een nieuwe plek in België. Uiteraard met een koffer vol lokaal lekkers.

Win tot € 5.000 sponsoring voor jouw sportclub

De plezantste sportclub van het land verdient de steun van het plezantste legioen van het land. Daarom kon je als sportclub een sponsoringbudget winnen waarmee je je tegenstanders kan overklassen én je supporters trots kan maken.

Seizoenskalender: altijd groenten en fruit van eigen bodem

Kiezen voor lokaal geteelde seizoensproducten? Da's slim! Scrol door onze seizoenskalender en ontdek welke smaakbommetjes je nu in huis kan halen.

De kwaliteit van lokaal geteelde tomaten 

Onze lokaal geteelde tomaten moeten niet onderdoen voor tomaten uit Spanje of Italië. Sterker nog, zelfs daar verkopen ze die van ons. Waarom? Dat ontdek je hier. 

De perentelers van BelOrta hadden slechts één boodschap voor onze wielrenners: doorperen, jongens!

Samen met ex-profrenster Ine Beyen zorgde BelOrta perenteler Bert voor een motiverende boodschap voor onze wielrenners tijdens het WK. Want net zoals wielrennen is peren telen ook een echte topsport.

Verbazend plezant nieuws

Onze telers brengen hun groenten en fruit rechtstreeks van het veld naar je bord. Kraakvers en overheerlijk. Wil jij ook meer smaak op je bord? Ontdek hier het laatste nieuws, leuke weetjes en lekkere recepten.

Recept: gevulde aubergines

Wie denkt aan aubergines, denkt meestal aan stoofschotels of moussaka. Maar je kan ze ook perfect frituren, grillen, roosteren of bakken in de oven. Sandra Bekkari toont je graag hoe!