La Filosofia

De Italiaanse keuken is zo simpel dat ze weer moeilijk wordt. Enkel met kwalitatieve producten kan je je klanten het beste eten voorschotelen. En voor die kwaliteit doen Claudio en Davinia beroep op de allerbeste, lokaal geteelde tomaten. 

Recept

Ingrediënten:  

  • Pasta  

  • Look  
  • Langoustestaart  
  • Vongole (venusschelpen)  
  • Tomaten  
  • Peterselie  

 
Bereiding: 

Om te beginnen zet je het water voor de pasta op. Als het kookt voeg je de pasta toe.  
Snij je look fijn en bak hem aan in olijfolie. Van zodra de look begint te kleuren doe je de langoustestaart erbij. Kleur de staart een minuutje aan beide kanten en voeg de vongole toe. Als de schelpen open gaan doe je je tomaten erbij. Laat verder sudderen op een zacht vuurtje. Doe wat water van de pasta door de saus, voeg wat fijngesneden peterselie toe, schud alles eens op en je bent klaar om te serveren.